april 2018. Påbörjar optimeringsåtgärder på Kårsta Golfklubb.

december 2017. Optimeringsplan för Marks Golfklubb, en omfattande estetikplan för Bryngfjordens Golfklubb, planteringsjobb och en utredning om hålens spelordning för Torslanda Golfklubb, förslag till ett nytt greenområde för Kävlinge Golfklubb som klubben valde att gå vidare med. Projektet startar under hösten 2018.

Förslag till en ombyggnad av hål 8 på Bjäre Golfklubb som också valdes att gå vidare med. Projektet startar höst 2018. 

Nya servieceavtal klara 2018 med Bryngfjorden, Kävlinge och Bjäre. 

Har inlett ett samarbete med golfbanearkitekten Tommy Nordström. Han kommer att hjälpa mig med detaljritningar vid ombyggnadsprojekt.

Tillsammans har Tommy och jag 98 års erfarenhet av golfbanor. Du kan med förtroende vända dig till mig/oss om frågor kring din bana.

NYTT. Erbjuder nu också ban/hålservice. Arbeten som personalen inte hinner med. Lagning/renovering av spelytor. Jag är proffs på torvningsarbeten t ex. Röjning, rensning av sly. Trädbeskärning och stamning. Lagning/renovering av stigar, bunkrar etc. Det går bra att hyra in mig per timme eller så kan jag lämna en offert för större arbeten.

Jobbar som greenkeeper på Barsebäck G&CC under sommarmånaderna 2017 för att ytterligare förkovra mig inom konsten att sköta en golfbana på bästa sätt.

Bjäre Golfklubb och Ringenäs Golfklubb har optimerats med bl a justerade klipplinjer under 2017.

december 2016. Besiktigat Bedinge GK och lämnade drygt 130 förslag till klubben i mellandagarna. Banvandring där allt förklaras ingående är planerad. Banvandringen gick bra och deltagarna förstod mina förslag. Justering av klipplinjer planerad och framtagande av en trädvårdsplan

är bestämd. 

november 2016. Planterade 30 bergtall på Torslanda GK. Steg två i planteringsplanen. Ytterligare plantering väntar 2017 och 2018.

oktober 2016. Har under hösten arbetat med Ringenäs GK. 150 förslag på justeringar på 27 hål! Efter att jag förklarat mina tankar under en banvandring med ägare och banpersonal satte de igång direkt. Ca 500 träd är borttagna, 40 utav dem har en spelteknisk betydelse resterande är trädvård. Några bunkrar är också borta och ersatta med fairway. Helt ny klippning av banan väntar spelarna till våren 2017.

september 2016. Justeringsarbeten på Lydinge på 10:an och 12:an. Blir nu spelbara för alla, inte bara de som kan slå höga slag!

april 2016. Planterade 30 bergtall på Torslanda GK som nu omger ett par hål på första 9. Blir kanon!

februari 2016. Våren börjar närma sig. Påbörjar arbetet med Torslanda GK den 15/2. Har fått en ny trevlig uppgift av Söderåsens GK som är klar i mitten av mars. Inväntar styrelsemöten på ett par anläggningar som avgör om det blir optimering eller inte. Väntar med spänning. Golfprodukters puttmattor finns hos fler och fler pros ute på klubbarna där du kan beställa din egen ergonomiska puttmatta. Har inte din pro någon matta till försäljning så kan du klicka på länken nedan och beställa direkt av oss på Golfprodukter. Må väl och lycka till med spelet. Svinga skönt!

januari 2016. Fick också samtal från Upsala GK idag (15/1) om att de börjat avverka en hel del träd som jag föreslagit. De var lyriska över hur de nya utsikterna blev. Mycket roligt att höra!

november 2015. Presentationen för medlemmarna på Lindesberg 30/11 mottogs mycket positiv. Banan blir mer intressant för alla men framförallt blir den mer spelbar för spelare som inte kan slå bollen så högt. Flera fantastiska utsikter har också tagits fram. Banpersonalen och ett gäng medlemmar har gjort ett kanonjobb på bara några veckor. Jag blev nästan tårögd när jag gick runt banan i måndags och tisdags. Boka in en runda här nästa sommar, ni kommer att få en härlig upplevelse.

Gjorde klart igår med Lydinge Golf & Resort om ett serviceavtal 2016. Kommer att bistå banpersonalen med råd och golfkunskap samt säkerställa kvalitét. Kul!

Torslanda GK har fått dryga 100 förslag på förbättringar.